Over ons

/Over ons
Over ons2018-09-18T17:42:17+00:00

De Barossa

De Barossa is opgericht in april 2016 door Marc en Niels. Daarom is dit nog een relatief jong bedrijf, maar het wordt met veel enthousiasme geleid door de twee jonge ondernemers. Het bedrijf groeit gestaag en weet steeds beter zijn plek te vinden in de wijnwereld.

De naam ‘Barossa’ komt van de Australische wijnstreek ”Barossa Valley”. In deze warme streek in Zuid-Oost Australië zijn Duitse immigranten in de 19e eeuw wijn gaan maken. Ondertussen is de streek uitgegroeid tot één van de grootste wijn producerende streken in Australië. Wij hebben voor deze naam gekozen, omdat het ons een wereldse betekenis geeft. Duitse immigranten die in Australië deze naam (met een toch wel Spaans/Italiaanse klank) wijn zijn gaan maken en dat deze wijn bij ons in Nederland in de schappen is komen te liggen. Het is voor ons symbolisch hoe werelds het product wijn is.

De wijnwereld is divers, dynamisch, veelzijdig en breed, daarom biedt de Barossa ook zeer diverse diensten aan. De filosofie van de Barossa is dat iedereen eigen wensen en een eigen smaak heeft, iedereen is natuurlijk uniek. Wij vinden dat dit nog meer uitkomt bij wijn. Een natuurlijk en prachtig product wat qua smaak veel kan verschillen. Alle wijnen zijn uniek op hun eigen manier. Wij hopen dat we onze passie voor wijn en de ontdekkingstocht door de wijnwereld heen, kunnen delen met onze klanten en al hun ervaringen met wijn.

Niels van Heteren

Hallo!

Wat leuk dat u op de website van de Barossa aan het speuren bent naar lekkere wijnen of leuke wijnaccessoires. Laat ik mij even voorstellen, ik ben Niels van Heteren en een echte wijnliefhebber en kenner. Mijn passie voor wijn begon in mijn studententijd bij mijn bijbaan waar ik in een slijterij werkte. Elke keer weer wilde ik een nieuwe wijn uit het assortiment proberen. Dit heb ik vijf jaar gedaan en na mijn afstuderen ben ik wijncursussen gaan volgen en bij een wijnimporteur gaan werken. Dit alles heeft geleid dat ik voor mezelf ben begonnen om zelf het assortiment met mijn favoriete wijnen aan u aan te bieden. Mijn doel is om zoveel mogelijk wijnen uit alle landen, regio’s en streken te proeven en te leren kennen. Daarom heb ik nooit echt een specifiek land of regio waar ik mijn wijn van drink of haal. Dat kan je ook zien in het assortiment van de Barossa, wij hebben wijn uit de gehele wereld. Overal in de wereld kan je prachtige wijn vinden en ik wil u  helpen om de perfecte wijn die bij u past te vinden!

Tot slot vind ik het te gek om interessante en gekke wijngadgets en accessoires te zoeken en vinden. Van prachtige wijnrekken tot handige kurkentrekkers. Maar ook ludieke wijngadgets om cadeau te doen, zijn leuk om de wijnwereld af te speuren. Het gaat nu zelfs zover dat we home-interieur aan het vinden zijn die met de wijnwereld te maken hebben. Kijk zelf maar op onze geschenken/gadgets webshop pagina wat we allemaal al gevonden hebben!

Vragen? Bel mij direct op +31 651 48 0881

Behaalde competenties:

 
Wijnbrevet (SDEN-3)     Wijnoorkonde (SDEN-2)

Marc Commandeur

Goedendag,

Ik ben Marc Commandeur en een echte Bourgondiër die altijd weer kan genieten van een goed glas wijn. Wijn hoort voor mij bij een gezellige middag of avond en het leukste wat ik aan wijn en de Barossa vind, is dat ik er mensen mee kan helpen om die gezellige middagen of avonden te organiseren. Mensen weten vaak niet wat ze moeten drinken op verjaardagen of andere gelegenheden waar een glas wijn bij hoort. Ik wil juist die mensen helpen met mijn passie en kennis om hun avond te laten slagen. Om de juiste combinatie tussen de wijnen, hapjes en gelegenheid te vinden om zo een tevreden klant te krijgen, is voor mij de motivatie om elke dag weer aan de slag te gaan. Uiteindelijk wil ik elke middag, avond, gelegenheid, evenement of wat dan ook tot een succes maken.

Maar niet alleen persoonlijk ook zakelijk ben ik overtuigd dat de Barossa iets voor u kan betekenen. Door het samenvoegen van verschillende wijnen, de gadgets en overige producten in cadeau- of kerstpakketten ontstaan nieuwe combinaties, waardoor wij een constant vernieuwd aanbod hebben. Voorbeelden van gelegenheden om de verschillende pakketten te geven zijn Valentijn, Vaderdag en natuurlijk Kerst. Door onze flexibiliteit en een groot assortiment is een geschenk op maat geen probleem, want iedereen heeft andere interesses, voorkeuren en budget. Ik help u daar graag mee!

Neem gerust contact met mij op. Bel mij direct op +31 6 41 20 26 05