Levering

Levertijden

Vanuit ons centrale magazijn in Papendrecht worden de bestelde wijnen wekelijks afgeleverd.
In principe gelden de levertijden voor de wijn binnen twee werkdagen geleverd. Voor de wijn geschenken, gadgets, accessoires, et cetera hanteren wij een levertijd van 1-8 werkdagen. U kunt natuurlijk altijd zelf een dag aangeven waarop u geleverd wilt krijgen. Wij kijken dan of dit mogelijk is.
Aflevering op zaterdagen en zondagen is desgewenst ook mogelijk.

Bezorging

Bij het opgeven van uw bestelling, kunt u desgewenst een alternatief bezorgadres opgeven.

Wij verzenden naar het door u opgegeven mailadres of mobiele telefoonnummer, dat het pakket de volgende werkdag zal worden afgeleverd.

Indien er toch niemand aanwezig blijkt te zijn om het pakket in ontvangst te nemen en ook burenlevering niet mogelijk blijkt, zullen wij het op een later tijdstip opnieuw proberen. Mocht het dan weer niet lukken dan kunt u er voor kiezen om het op de volgende dag nogmaals te proberen of af te halen op Westeind 85.

Kosten

De verzendkosten bij de Barossa zijn binnen de Drechtsteden gratis. Als er een grotere afstand is worden de verzendkosten naar kilometer afstand berekend.

Manco of breuk

Een manco levering dient u alleen te accepteren onder aantekening op de aftekenlijst en direct aan ons door te geven. Een breukzending verzoeken wij nooit te accepteren.

Overmacht

Indien de Barossa als gevolg van overmacht of tussentijdse prijswijzigingen niet in staat is een bestelling te leveren, kan de Barossa hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Indien reeds voor de bestelling is betaald, dan wordt het bedrag uiteraard terugbetaald aan de kopende partij.

Privacy

De Barossa stelt uw persoonlijke gegevens nooit beschikbaar aan derden.
U kunt u op elk moment afmelden, waarna wij u uit onze lijst zullen verwijderen.

Algemene gegevens

De Barossa
Ranonkeldreef 13
3355RG, Papendrecht
Tel. 06 51 48 08 81
Email: info@debarossa.nl

Bank: NL63INGB0007398725
BTW nummer: 856277198B01
Kvk: 65828747